Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 14. toukokuuta 2016

Kasvun ihmettä odotellaan


Olemme istuttaneet paljon taimia ja siemeniä. Uusi nurmikko valkoapilan siemenillä vahvistettuna alkaa jo vihertämään. Mieheni teki ensimmäistä kertaa meille perunamaan ja vastusteluistani huolimatta myös kasvimaan - niiden hoitamisen jätän hänen vastuulleen ja kauhulla odotan, mitä rikkaruohoja sieltä mahtaa nousta...toivottavasti kuitenkin juuresten ja vihanneksien joukosta. Nuo puukehikot ovat väliaikaisesti penkkien reunoissa multaa pitelemässä. 

Tahtoisin kirjata kasvien nimet lappuihin kasvien viereen. En saanut syksyllä enää noita muoviläpysköitä, mutta kirjoitin nimiä muovilusikoihin pakastetussilla. Vaan osa niistä nimistä hävisi lumen myötä. Ehkä eniten nimien häviämiseen vaikuttaa auringon valo - en tiedä vieläkään, millä keinolla saisin nimet pysymään lapuissa. 

No keväällä meillä törrötti sitten niitä valkoisia muovilusikoita kukkapenkeissä. Naapurin pieni tyttö oli todennut, että "se on se talo, jossa kasvatetaan muovilusikoita kukkapenkeissä".



Tämä suloinen matala tulppaani on Sweet sixteen - siltähän se näyttääkin.





Pionitulppaani Blue Wow ei ole ihan yhtä kerrannainen, mitä se esitteessä oli. mutta kaunis kuitenkin.


Kylmänkukka tuli meille Eestistä Luigen kukkamarkkinoilta.



Tähtitulppaani Persian Pearl on runsaskukkainen ja sen pitäisi kukkia vuodesta toiseen. Toivon niin!



Parvitulppaani on kovin pieni ja hento vielä. Näiden pitäisi lisääntyä itsestään ja kukinnan pitäisi kestää pitkään touko-kesäkuussa. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti